VuoksiVet

VuoksiVet

Eläinklinikka

VuoksiVet on Imatralla sijaitseva itsenäinen, paikallinen pieneläinklinikka. Hoidamme potilaitamme ammattitaidolla ja lämmöllä yksilöllisesti. 

Klinikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja parkkitilaa meillä on runsaasti.

Laboratoriokokeet lemmikeille

Henkilökunta

Henkilökuntaamme kuuluvat 2 eläinlääkäriä ja 2 hoitajaa. Jatkokouluttautuminen on intohimomme, jotta voisimme pitää lemmikistäsi mahdollisimman hyvää huolta! 

Peruseläinlääkäripalvelujen lisäksi meillä on osaamista mm. silmäsairauksista, hammashoidoista sekä sisätaudeista. Eläinlääkärimme Johanna hoitaa myös hevosasiakkaita Etelä-Karjalan alueella. 

 

Eläinlääkäri Johanna Häkämies

Johanna Häkämies

MMK, DVM 

Johanna Häkämies

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2018. Valtaosa potilaistani on koiria, kissoja ja hevosia, mutta vastaanotolleni ovat tervetulleita myös eksoottisemmatkin otukset. 

Työssäni minulle on tärkeää tarjota lemmikkipotilaalle kiireetön eläinlääkärikäynti, niin eläimen, kuin omistajankin tarpeet huomioiden hoitoon liittyen. Tarvittaessa potilas ohjataan eteenpäin jatkohoitoon. 

Olen perehtynyt hammashoitoihin ja silmäsairauksiin; teen työn ohessa myös Pohjoismaista silmätarkastuseläinlääkärintutkintoa. Sydämellisesti tervetuloa!

Hoitajat

Krista

Olen valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2021 ja suorittelen parhaillaan viimeisiä klinikkaeläinhoitajan opintoja. Hevosten parissa olen toiminut lähes koko ikäni, mutta viime vuosien aikana mukaan on tulleet myös pieneläimet. Hevosten lisäksi myös kissat ovat erityisen lähellä sydäntä, ja niitä löytyykin kotoa kaksi kappaletta.

VuoksiVetin eläinhoitaja

Jenni

Olen työskennellyt klinikkaeläinhoitajana vuodesta 2021 lähtien. Miulla eläimet ja varsinkin koirat on enemmän elämäntapa kuin harrastus. Kotoa löytyy useampi koira; rotuina kleinspitz ja grosspitz, sekä kaksi kissaa, kanoja ja ankkoja. Vapaa-ajalla reissataan paljon koirien kanssa näyttelyissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Työssäni miulle on tärkeää ottaa huomioon jokainen potilas yksilöllisesti, niin heidän omistajat kuin myös lemmikit. Erityiset mielenkiinnonkohteet työssäni ovat akuuttipotilaissa, hammaspuolella sekä koirien lisääntyminen kiinnostaa myös erityisen paljon.