VuoksiVet

VuoksiVet

Palvelut

VuoksiVet tarjoaa paikalliset ja monipuoliset eläinlääkäripalvelut pienille ja isoille lemmikkieläimille Imatralla.
Eläinlääkärin palvelut
VuoksiVet palvelut pieneläimille

Pieneläimet:

Perusterveydenhoito:
Perusterveydehoidon palveluihimme kuuluvat rokotukset, terveystarkastukset, tunnistusmerkinnät, pentutarkastukset ja EU-passit.

Laboratorio:
Klinikan laboratoriolaitteilla  voimme tutkia kattavasti veri- ja virtsanäytteitä. Suurin osa tutkimusten tuloksista valmistuvat käynnin yhteydessä. Meillä onnistuu myös progesteronimääritykset, joiden tulokset saadaan nopeasti näytteenoton jälkeen.

Röntgen- ja ultraäänitutkimukset: Käytössämme on laadukkaat röntgen- ja ultraäänilaitteet, joita käytämme mm. virallisia röntgentutkimuksia ja ja sisätautien diagnostiikkaa varten.

Hammashoito:
Hammashoidon palveluihin kuuluvat hammaskivenpoisto, hammastarkastus ja hampaiden kiillotus sekä hampaiden röntgenkuvaus ja hampaiden kirurgiset poistot anestesiassa.

Kirurgia:
Kissojen sterilaatio- ja kastraatioleikkaukset, koirien kastraatiot ja muut pienkirurgiset toimenpiteet sekä silmäluomileikkaukset

Erityisosaamiset:
  • Eläinlääkärimme Johanna on perehtynyt silmäsairauksiin ja hammashoitoihin
  • Eläinlääkärimme Juulia Mäkinen on perehtynyt sisätauteihin

Hevoset:

Hevosten osalta palveluihimme kuuluvat tallikäynneillä hevosten rokotukset, terveystarkastukset, ostotarkastukset, hammashoidot, silmäsairaudet, ähky- ja haavahoidot, jänneultraukset ja eutanasia.

Ajanvaraus